Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Το Tokysport.gr σας παρέχει την δυνατότητα της εξόφλησης της παραγγελίας σας με όποιον τρόπο επιθυμείτε με τις όποιες συμφωνημένες οικονομικές επιβαρύνσεις.

Πληρωμή online με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard, Maestro, JCB, UnionPay οποιασδήποτε τράπεζας, μπορείτε εύκολα, άμεσα και με την απόλυτη ασφάλεια που παρέχει η συνεργασία μας με την Εθνική Τράπεζα, να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας. Κατά την πληρωμή ο πελάτης μεταφέρεται σε περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας όπου παρέχει τα στοιχεία της πληρωμής της κάρτας του. Το Tokysport.gr & το Tokysport.com Ουδέποτε κρατάει ή αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας του πελάτη κατά την πληρωμή.

Με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Αγορές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας Tokysport.gr γίνονται με αποκλειστική ευθύνη του καταθέτη. Η εταιρία Tokysport.gr έχει αποδείξει την ορθότητα των λογαριασμών που είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο Tokysport.gr.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΙΒΑΝ: GR4801100640000006400406226

Πληρωμή με Pay Pal: Αν διαθέτετε λογαριασμό στο PayPal, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας με την σιγουριά και ασφάλεια που παρέχει το όνομα PayPal. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε λογαριασμό στο PayPal εδώ.

Με αντικαταβολή (κόστος €1.50) κατά την παράδοση από την ACS COURIER (μόνο στην Ελλάδα).

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου Ν.4172/2013: Τιμολόγιο πώλησης αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών, λογισμικού ή παροχή υπηρεσιών σε επιτηδευματίες, συνίσταται να εξοφλείται από τους λήπτες με αποδεδειγμένη τραπεζική συναλλαγή (έμβασμα μέσω τραπέζης). Απόδειξη λιανικής πώλησης αξίας χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλείται από τους λήπτες της μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά.