Πολιτική Ακύρωσης & Επιστροφής Παραγγελίας

Πολιτική επιστροφών προϊόντων

Στο Tokysport.gr νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν που έχετε παραγγείλει από to Tokysport.gr ή θα θέλατε να το αλλάξετε με άλλο νούμερο/μέγεθος, μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης ώστε να γίνει η αλλαγή και θα σας αποσταλλεί εκ νέου το προϊόν που επιθυμείτε. Εάν η επιστροφή δεν εμπίπτει σε αυτήν την περίοδο ή το προϊόν είναι φθαρμένο, κατεστραμμένο ή όχι στην αρχική του συσκευασία, το Tokysport.gr δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι θα τηρηθεί το αίτημα αλλαγής του προϊόντος (η αλλαγή των προϊόντων ισχύει για προϊόντα με Άμεση παράδοση, η αλλαγή δεν ισχύει για προϊόντα με Παράδοση 4-10 μέρες και Κατόπιν Παραγγελίας).

Το κόστος αποστολής σε περίπτωση αλλαγής χρεώνεται στον πελάτη όμως το κόστος επαναποστολής σε περίπτωση αλλαγής καλλύπτεται από τo Tokysport.gr.

Στην πρίπτωση που η επιστροφή του προϊόντος οφείλεται στο σφάλμα του Tokysport.gr και το προϊόν είναι ελαττωματικό, έγινε αποστολή ενός διαφορετικού προϊόντος από αυτό που παραγγέλθηκε, το προϊόν δεν πληροί τις προδιαγραφές που περιγράφονται στα χαρακτηριστικά του, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Tokysport.gr πριν επιστρέψετε το προϊόν προκειμένου να γίνει η επιστροφή του με δικιά μας μέριμνα. Εάν δεν επιθημείτε την αλλαγή του προϊόντος σε ένα νέο προϊόν/ντα μπορείτε να ζητήσετε την πλήρη επιστροφή χρημάτων στην σε αυτή την περίπτωση.

Οι επιστροφές ρούχων θα γίνονται αποδεκτές μόνο αν δεν έχουν αφαιρεθεί οι αρχικές ετικέτες ρούχων.

Πολιτική Ακύρωσης παραγγελίας

Αν θέλετε να ακυρώσετε την ηλεκτρονική παραγγελία σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με το Tokysport.gr και εμείς θα λάβουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες πριν από την αποστολή του προϊόντος. Εάν το προϊόν έχει αποσταλεί, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί και εάν απαιτείται, πρέπει να ακολουθηθεί η παραπάνω διαδικασία επιστροφής.