Τρόποι Αποστολής - Παραλαβής

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή εντός Ελλάδος

Για τις παραδόσεις των παραγγελιών σας η εταιρεία Tokysport.gr συνεργάζεται με την ACS COURIER που με το δίκτυο τους καλύπτουν με ασφάλεια και ταχύτητα όλη την Ελλάδα. Από τον αντίστοιχο ιστοτόπο και την χρήση του κωδικού αποστολής (tracking code), θα μπορείτε να παρακολουθείτε την διαδρομή της παραγγελίας σας.

Ανάλογα το δυσπρόσιτο της περιοχής οι παραδόσεις των προϊόντων των παραγγελιών θα πραγματοποιούνται εντός 1-5 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει υπέρβαση του παραπάνω χρονικού ορίου με υπαιτιότητα του Tokysport.gr, ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του χωρίς να έχει κάποια επιβάρυνση σε οποιαδήποτε φάση και εάν βρίσκετε αυτή.

Η μεταφορά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 79€ και δέματα έως 2Kg είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Η μεταφορά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες κάτω των 79€ και για δέματα έως 2Kg, η παραγγελία χρέωνεται 2.50€.

Η παράδοση σε όλη την Ελλάδα με Αντικαταβολή επιβαρύνεται με 1.50€

Η μεταφορά και παράδοση ογκωδών δεμάτων εκτελείται σε συνεργασία με την Μεταφορική Εταιρία. Το δε κόστος θα εξετάζεται και θα ενημερώνεστε κατά περίπτωση.

Αποστολή εκτός Ελλάδος

Για αποστολή παραγγελίας εκτός Ελλάδος θα ενημερώνεστε για το ακριβές κόστος αποστολής κατ’ αποκοπήν. Η μεταφορά εκτελείται από την ACS Courier και οι τρόποι πληρωμής είναι: κατάθεση, πιστωτική κάρτα ή paypal.

Ευθύνη μεταφοράς προϊόντων

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται στον μεταφορέα. Η μεταφορά των προϊόντων σε κάθε περίπτωση επιβαρύνουν τον αγοραστή και ταξιδεύουν με αποκλειστική ευθύνη του. Σε περίπτωση ζημιάς κατά την μεταφορά ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρία μας.

Τρόπος Παραλαβής

Παραλαβή από τον Courier

Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, διαβατηρίου ή οποιουδήποτε δημοσίου εγγράφου που αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία.

Παραλαβή από το Κατάστημα ΜΟΝΟ τα Σάββατα

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει κατά την παραγγελία του ως τρόπο παραλαβής την Παραλαβεί από το Κατάστημα Tokysport, Το Tokysport.gr θα δεσμεύσει τo προϊόν της παραγγελίας για λογαριασμό του πελάτη, για 5 (πέντε) εργάσιμες ημέρες (Η πρώτη μέρα ξεκινάει την επόμενη ημέρα από την ημερομηνία της παραγγελίας).